Fehér Hattyú Panzió és Étterem

Dél-Alföldi régió - Orosháza

Fehér Hattyú Panzió és Étterem, Orosháza
  • Cím: 5904 Orosháza, Fasor utca 13.

Ajánlatkérés

Küldés
Fehér Hattyú Panzió és Étterem, Orosháza

Orosháza-Gyopárosfürdőn található panziónk A gyógyvízzé nyilvánított strandfürdő a panzió közvetlen szomszédságában található.

Panziónk 24 főig tud vendégeket fogadni. Tíz szobánk különféle elosztású, és felszereltségű. Tudunk biztosítani pótágyat is. Fax küldésére-, és fogadására a recepción van lehetőség. 100 férőhellyel + terasz, fedett terasszal rendelkező éttermünk kiválóan alkalmas vállalati, és családi rendezvények lebonyolítására. Konyhánk magyaros ételekkel és ételkülönlegességekkel várja a hozzánk látogatókat. Autója védelmét zárt parkolónk biztosítja. Panziónk minden nap 0-24 óráig, éttermünk pedig reggel 1/2 7-től 24-ig, téli időszajban 23-ig várja kedves vendégeit. A szobákat 14 órától lehet elfoglalni, az utazás napján 10 óráig kell elhagyni. Az üdülés vagy privát célból érkező vendégeknek 100 ft/fő/éj Idegenforgalmi adót kötelesek vagyunk felszámolni! Amennyiben a faxon megküldött megrendelőn feltüntetik, hogy az utazás célja üzleti jellegű, ettől eltekintünk. Vendégeink fizethetnek készpénzzel vagy hitelkártyával, a velünk szerződésben álló cégek átutalásos formában is.


Fehér Hattyú Panzió és Étterem, Orosháza

A gyógyvízzé nyilvánított strandfürdő a panzió közvetlen szomszédságában található, ahol gyógyászati kezelések, szauna, szolárium, masszázs is igénybe vehető. Különösen ajánlott reumatológiai és nőgyógyászati panaszokra. A kezelések orvosi beutalóval, vagy a Fiziko- és Balneoterápiás Központban rendelő szakorvosok által felírva térítés nélkül vehetők igénybe. Ezen felül feszített víztükrű úszómedence, hideg és melegvizes gyermekmedencék, tenisz és röplabdapálya, valamint minigolf várja a pihenni vágyókat.

Fehér Hattyú Panzió és Étterem, Orosháza
  • Cím:5904 Orosháza, Fasor utca 13.

Térkép

Főoldal Akciós hotelek Partnerek Szállásadóknak Médiaajánlat Kapcsolat

© 2011. | szallasjegyzek.hu - Szállásjegyzék Kft.

Az oldalra a felhasználók által feltöltött képi és szöveges tartalomért a Szállásjegyzék Kft. semmilyen nemű felelősséget nem vállal!

Feki Webstudio @ 2011 - honlap, weblap, kereső-optimalizálás